خبرگزاری سلامت CAN BE FUN FOR ANYONE

خبرگزاری سلامت Can Be Fun For Anyone

خبرگزاری سلامت Can Be Fun For Anyone

Blog Article

نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.


خبر سلامتی

چرا دارورسانی درب منازل به تاخیر افتاد/ وجود اطلاعات محرمانه محققان هشدار می دهند؛

بر اساس یک مطالعه‌ی جدید گلابی با دارا بودن مقدار بالایی از آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» برای کاهش سطح کلسترول بد بسیار مفید است.

با آگاهی از جدیدترین فناوری های حوزه سلامت و اطلاع از آخرین واکسن ها به آینده نگاه کنید.

طبنا، اولین و تنها خبرگزاری در حوزه سلامت خانه بهداشت و درمان اجتماعی اقتصادی سیاسی مجله سلامت پوست و مو رژیم غذایی قلب و عروق مغز و اعصاب دهان و دندان ارتوپد سلامت جنسی راهنمای دارویی تناسب اندام چشم و بینایی طب سنتی روانشناسی دانستنی ها علمی و فناوری فرهنگ و هنر ورزشی استان ها کردستان کرمان خراسان رضوی زنجان خراسان جنوبی گلستان مازندران فارس ساختمان پزشکان چندرسانه‌ای عناوین مجله سلامت

تشنج یا داشتن سابقه آن: دارو در این موارد با احتیاط مصرف شود. زیرا ممکن است باعث بدتر شدن بیماری گردد.

حیواناتی که می‌توانند بیماری‌های انسانها را تشخیص دهند

نگاهی به ۴عامل اصلی مرگ‌های زودرس؛چگونه می‌توان جلوی آن‌ها را گرفت؛سازمان جهانی بهداشت چه نظری دارد؟

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کووید-۱۹ باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

با پروایر دی جی هیلر به همراه اسپیسر یا محفظه های آسم یار استفاده نکنید.

سازمان جهانی بهداشت از افزایش مصرف نوشیدنی‌هایی گیاهی به جای شیر در اروپا خبر داد و نسبت به عوارض آن به ویژه برای زنان هشدار داد.

درمان‌های زیبایی؛ فرانسه قوانین تزریق هیالورونیک اسید را سخت‌تر می‌کند

اسپری سالبوتامول (مثلا اکونب) باید به کمک یک دستگاه جت نبولایزر مصرف شود که به یک کمپرسور هوا با جریان هوای مناسب متصل است. به همراه محلول استنشاقی و نبولایزر، دستورالعمل استفاده از آن هم هست. این دستورالعمل ها را با دقت خوانده و آنها را دنبال کنید. در صورت وجود هرگونه سوال آن را از پزشک خود بپرسید. برای مصرف محلول استنشاقی در نبولایزر:

آهن دندان را سیاه می‌کند؛ گول تبلیغات را نخورید بهداشت و سلامتتهران-ایرنا- یک فوق تخصص گوارش کودکان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، درباره قطره‌های آهنی که برخی فروشندگان ادعا می‌کنند دندان کودک را سیاه نمی‌کند، گفت: این قطره‌ها قطعا از مقدار آهن کمتری برخوردارند و استفاده از آنها توصیه نمی‌شود. دیروز ۱۵:۲۶ سازمان غذا و دارو اعلام کرد :

Report this page